طرح‌ها و بسته‌ها

توسط
image_pdfimage_print

چطور می‌توانم حساب کاربری‌ام را ارتقا دهم؟

با انتخاب گزینه «ارتقای حساب کاربری» در منوی پروفایل ابرینو یا مراجعه به صفحه «طرح‌ها» می‌توانید طرح پایه را به طرح حرفه‌ای ارتقا دهید.

پرداختن هزینه حساب کاربری به چه صورت انجام می‌شود؟

طرح پایه رایگان است. پرداختن هزینه طرح حرفه‌ای به صورت ماهانه از طریق وب‌سایت ابرینو و با استفاده از درگاه‌های پرداخت شبکه شتاب صورت می‌گیرد. روش‌های پرداخت دیگری نیز در حال افزوده شدن به بخش پرداخت وب‌سایت هستند که پس از افزوده شدن، از طریق وب‌سایت اطلاع‌رسانی می‌شوند.

آیا امکان استفاده از بسته خریداری شده بر روی چند دستگاه وجود دارد؟

بلی. برای اطلاع از تعداد دستگاه‌هایی که در طرح شما می‌توانند به ابرینو متصل شوند، بخش «طرح‌ها» را ببینید.

پیامی درباره تمدید/غیرفعال‌سازی حساب کاربری ویژه‌ام دریافت کرده‌ام. چه کنم؟

اگر حساب کاربری‌ ویژه را تمدید کنید، همان طرح قبلی ادامه می‌یابد و در صورت عدم تمدید، طرح شما به حالت پایه باز خواهد گشت. در این حالت، شما همچنان تا یک ماه امکان دریافت فایل‌هایتان را از سرورهای ابرینو خواهید داشت اما قابلیت بارگذاری فایل بیش از حجم اختصاص شده در طرح پایه را نخواهید داشت.

چگونه می توانم حجم حافظه باقی مانده خود را بدست آورم؟

برای مشاهده حجم حافظه باقی مانده، وارد سایت شوید. در صفحه پروفایل‌تان می‌توانید مقدار حجم مصرفی و مقدار باقی مانده آن را مشاهده نمایید.

اگر حافظه‌ام پر شود و آن را افزایش ندهم چه اتفاقی می‌افتد؟

شما تا یک ماه به داده‌های خود دسترسی دانلود دارید، ولی نمی‌توانید فایلی آپلود کنید. پس از یک ماه، دسترسی دانلود شما نیز بسته خواهد شد، ولی فایل‌هایتان تا سه ماه بر روی ابر باقی خواهند ماند. پس از سه ماه، داده‌های شما از ابر پاک خواهند شد و دیگر امکان بازگردانی آنها وجود نخواهد داشت. در سرویس ابرینو بک‌آپ هم تنها تا زمانی که از طرح «حرفه‌ای» استفاده می‌کنید، امکان پشتیبان‌گیری از داده‌ها یا بازگردانی داده‌های پشتیبان‌گیری شده را خواهید داشت، ولی امکان مشاهده آنلاین اطلاعات گوشی شما کماکان در دسترس شما خواهد بود.

آیا امکان لغو یک بسته خریداری شده وجود دارد؟

خیر این امکان وجود ندارد.

چطور می‌توانم طرح حرفه‌ای را غیرفعال کنم؟

در صورتی‌ که طرح حرفه‌ای را تمدید نکنید، طرح به صورت خودکار غیر فعال می‌شود. در این حالت، می‌توانید تا ۱ ماه به همه فایل‌های خود دسترسی داشته باشید و آن‌ها را دانلود کنید اما اجازه آپلود نخواهید داشت. اگر طرح حرفه‌ای را تا سه ماه تمدید نکنید، فایل‌های شما از روی سرورهای ابرینو پاک می‌شوند.

بروزرسانی: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷